Hip!

Home > Hip

Persoonlijke opvang met aandacht voor de behoefte van het kind, met als doel deze op te laten groeien tot een zelfstandig individu waarbij onze drie kernwaardes, bewust, verantwoord en kleinschalig, in acht worden genomen.

Ons kinderdagverblijf is gevestigd aan de Vijftien Morgen 9 te Veenendaal. We bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je kunt ons vinden in het voormalige pand Carrefour, weet je nog dat dit de oude bibliotheek was?

Bij ons staan de doelen Bewust, Verantwoord en Kleinschalig iedere dag weer bovenaan.

Bewust, Verantwoord, Kleinschalig:

We gaan en staan voor bewuste en verantwoorde producten die wij de kinderen aanbieden. Zo hebben wij een samenwerking met een lokale bakker en kiezen wij voor duurzame producten.

Joepie! Wij hebben twee gezellige groepen! Groep vlinder, de babygroep en groep gans, de peutergroep. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar. Dit zorgt voor vertrouwen en een goed gevoel bij, kind, ouder/verzorger, leidsters.

Kinderdagverblijf Hip! is gevestigd in Welkom. Welkom staat voor, mensen helpen bij het vinden van een huis, een baan en een koers in het leven. Wonen, werken, leren en zorg: dat zijn hun speerpunten. Als je de lift of de trap pakt en stopt bij de 3e verdieping, kan je ons vinden! Aan de rechterkant, daar is Hip!.

Als we buiten gaan spelen, trekken we onze schoenen en jassen aan en lopen we naar ons natuurlijke dakterras.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar ons complete pedagogisch beleid?

Wilt u even bellen, een appje sturen of mailen?

Contactgegevens

Vijftien morgen 9

verdieping 3

3901 HA Veenendaal

info@kdvhip.nl

06-42507876

KVK-nummer: 76333752

© 2020 kinderdagverblijf Hip!. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions